Onze bieren

De Bieren
“Heeren van Druten” maakt meerdere soorten bier. Een deel daarvan is onderdeel van ons vaste assortiment.

Maar ook wij willen wel eens wat nieuws. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe smaken en stijlen waarmee wij onszelf en onze klanten uit kunnen dagen. Dit resulteert in een regelmatig wisselend deel van het assortiment. Dit zijn nieuwe experimenten en ook bieren voor bijzondere gelegenheden of momenten.

Ons vaste bierassortiment:
Het hele jaar door verkrijgbaar.

Dericks & Geldens – Blond 5,5%
Een bovengistend bier, dus geen  traditioneel pils wat ondergistend gebrouwen wordt. Een heerlijk blond bier van gerstemout en tarwemout, aangevuld met hop en kruiden. Een bier wat ook bij doordrinken lekker blijft smaken.

Truut – Tripel+ 8,5%
Uit gerstemout en tarwemout en gearomatiseerd met sinaasappelschil en korianderzaad. Een tripel om vaker uit te proberen.

Mieneke – Amber 6%
Rond van smaak door een mengsel van meerdere gemoute granen. Prettig maar niet overdreven gehopt.

Het Witte Huys – Witbier 6% 
Een heerlijk zomerbiertje met citrusachtige tinten. Een heerlijk aroma en tarwemout als basis. Vol van smaak en ook dit bier is makkelijk doordrinkbaar.

Turkswerd – Dubbel 7%
Ons dubbel bier met chocolade en droptinten. Lekker vol en echt een bier om heerlijk van te genieten.


Een greep uit onze seizoenbieren en specialiteiten.
Wisselend verkrijgbaar.

Klein Oafere – Herfstbok, 7%
Een klassiek bokbier met gebruik van gebrande mouten en karamelmouten. Deze moutsoorten geven de donkere kleur en gebrande aroma’s aan dit van oorsprong Duitse biertype.

Naast deze bieren proberen de brouwers van “Heeren van Druten” regelmatig wat nieuws uit, hou onze actuele pagina in de gaten voor de nieuwste bieren.